A+ R A-

Feestje geven?

Op zoek naar een unieke locatie voor uw feest, jubileum of barbecueparty? Regelmatig verhuren we ons café en (eventueel deel van) het terras aan groepen. Voordelen? U kunt zorgeloos mee feesten met uw gasten, wetende dat zij perfect verzorgd worden. Bovendien hoeft u zelf geen inkopen te doen en wordt de schoonmaak voor u gedaan!

Ons café biedt ruimte aan ongeveer vijftig personen. Voor de rokers hebben wij onder onze jumbo parasol ruimte gecreëerd, lekker bij de terrasverwarming. Een besloten feest, waarbij u het café voor uw gezelschap alleen heeft, is mogelijk vanaf dertig personen. Arrangementen inclusief hapjes en drankjes zijn goed betaalbaar en op verzoek regelen we graag een stukje live muziek of ander entertainment.

Nog niet overtuigd? Kom dan even langs voor een bak koffie en kijk gerust even rond. Vragen staat vrij. Prijs weten? Wij maken voor ieder feest een vrijblijvende offerte op maat, dus stuur gerust een email.  

Waar zijn we?

 Whatsapp
 0031 (6)40900951

IJsselkade 51 t/o
8261 AG Kampen
Email. info@cafeponton.nl

Openingstijden
Di. t/m zo. vanaf 13:00

Feest impressies

Reserveer direct!

Email:
Onderwerp:
Bericht:
Als je dit formulier verstuurt, geef je toestemming om je naam, emailadres en ip-adres te gebruiken om contact met je te leggen. Begrijp je dit? Antwoord met 'ja' om te versturen

Menukaart

Bekijk en download onze menukaart (0,6Mb)

Gratis WIFI

Gratis WIFI voor onze gasten

Oplaadpunt

Centraal gelegen in de stad

Pinnen, graag!

Pinnen is mogelijk, overpinnen ook!

De BierApp

Download de BierApp om al onze speciaal bieren te bekijken